Hvem er vi?

 

 

 

Lege

John Inge Netland

Født i 1966

John Inge studerte medisin i Bergen.

Han er spesialist i Allmennmedisin.  I tillegg er han petroleumslege og autorisert idrettslege.

Han har jobbet med allmennmedisin siden 1998.  John Inge har også vært hovedlege for Kvinnelandslaget i fotball og klubblege for Viking i flere år.

Medlem av:
Den Norske Legeforening
Allment praktiserende legers forening

.


tone

Kiropraktor

Tone Fuglestad

Født i 1978

Tone tok sin mastergrad i kiropraktikk i 2001. Har jobbet som praktiserende kiropraktor siden 2001. Hun er primærkontakt for nerve, muskel og skjelettplager. Tone har også mastergrad i diagnostisk ultralyd og bruker dette i sitt daglige kliniske arbeid for å sikre kvalitet og behandling.

Medlem Norsk Kiropraktorforening


 

marte

Kiropraktor

Marte Magnus Johannessen

Født i 1989

Marte tok sin mastergrad i kiropraktikk i 2015. Hun jobbet i Danmark fram til 2018. Marte er primærkontakt for nerve-, muskel- og skjelettplager. Utenom generell kiropraktisk behandling har hun et brennende engasjement for behandling av gravide og barn.  Hun har videreutdannet seg innen pediatri, men har også kurs innen tørrnåler/dry needling og ekstremitetsbehandling.

Medlem Norsk Kiropraktorforening


 

annette

Sykepleier

Annette Øverland

Født 1972

Annette tok sin utdannelse ved sykepleierhøyskolen i Stavanger i 1998. Hun har i hovedsak jobbet i allmennmedisin siden da, men har også jobbet noen år i psykiatrien.
Annette utfører prikktesting og har ansvar for vaksinasjonkontoret på Deltaklinikken.


Sykepleier

Judith Sletthei Eriksen

Født 1951

Judith var ferdig utdannet sykepleier i 1973. Hun har jobbet sammen med dr. Netland siden 1998. Før dette jobbet hun ved barneavdelingen på SUS, BHT Shell raffineri og på legekontor med dr. Skandsen.


Helsesekretær

Monica Mihai

Født 1995.

Ferdig utdannet 2017. Har jobbet på  Sandnes legekontor frem til 2019. Kom til oss på Deltaklinikken høsten 2019.


Servicehund

Lykke

Født 2017

Lykke er en glad liten Jack Russel Terrier som er med på jobben hver dag. Hun hjelper til med å holde motet opp for redde barn (og voksne). Hun er også ekspert i å få fram smil hvis dagene er mørke og leie.

lykke